wachten...

Bel gratis
0800-3333777

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

kopfoto_hygienecode.jpg

Hygiënecode voor de Horeca en ongedierte

Een juiste hygiëne is voor horecaondernemers een noodzaak, om voor haar gasten een goed en veilig product te kunnen bieden. Naast hygiëne is een goede beheersing en bestrijding ongedierte belangrijk. De Hygiënecode voor de Horeca geldt voor alle bedrijven die voedingswaren verstrekken en voeding bereiden, maar geldt ook voor drankverstrekkende bedrijven.

Volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is een training of instructie op het gebied van voedselhygiëne wettelijk verplicht voor medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren (Warenwetregeling Hygiëne van levensmiddelen art. 4).

Horecaondernemer en de hygiënecode

Om het de horeca gemakkelijker te maken met voedselveiligheid te werken, is de Hygiënecode voor de horeca samengesteld. Deze hygiënecode beschrijft de processen die kenmerkend zijn voor de horecabranche.

De hygiënecode voor de horeca wordt uitgegeven door het Bedrijfschap Horeca en Catering. Wenst u meer informatie of bent u van plan om een eigen hygiënecode samen te stellen? Lees meer >>